Westerweel Intermediair

Medisch Adviseurs

Welkom op de website van Westerweel Intermediair. Westerweel Intermediair is een gespecialiseerd medisch advieskantoor voor professionele belangenbehartigers van letselschade slachtoffers uit heel Nederland.

Wat doen wij

Ons streven is de belangenbehartiger van een letselschadeslachtoffer en daarmee het slachtoffer zelf in een schaderegelingtraject of procedure met een onafhankelijk, goed onderbouwd en voor een medische leek begrijpelijk medisch advies te ondersteunen.

Lees meer

Hoe werken wij

Ons werkterrein beslaat eigenlijk de gehele geneeskunde, alhoewel de letsels veelal van orthopedische en neurologische aard zijn. De adviesrapportages kennen een vaste opbouw met een overzicht van de waar nodig vertaalde gegevens, de samenvatting daarvan en separaat het eigenlijke advies.

Lees meer

Wat kosten wij

Onze urendeclaraties worden bij de belangenbehartigers ingediend, die deze bij de aansprakelijke partij als buitengerechtelijke kosten terugvordert.

Lees meer

Nieuws

"Traumatisch schedelhersenletsel, maar welk precies?"

Geert Clauwaert schreef in de zomereditie van Letselschade News (nr. 43) het artikel: "Traumatisch schedelhersenletsel, maar welk precies?"

Lees meer

"Epilepsie na een hoofdtrauma"

Geert Clauwaert schreef in Letselschade News, jaargang 11, nummer 41 (winter 2021), op blz. 38 een bijdrage over posttraumatische epilepsie.  

Lees meer

Letsel & Schade 2016

Edmée Braakman publiceerde in Letsel & Schade 2016, nr. 3, blz. 3-5, over 'Siliconen borstimplantaten en ASIA'.

Lees meer